Variety Cruises

Net even wat anders dan de reguliere cruiseschip,..


tot 49 personen, 25 cabins, op een Yacht varen voor de kust van Spanje.
diverse havens aangaan waar je met een grote Cruiseschip niet binnen kunt varen of aanmeren.

Leuk voor een uitje van de zaak, een weekje workshop aan boord van de Pan Orama, Teambuilding sessies, Barbecue, buffet of A la card aan boord. Elke dag in een andere haven.

Route: vertrek of Malaga naar Porto of van Porto naar Malaga. Een 8 daagse trip.
Je komt langs Lissabon, Faro, Cadiz, Gibraltar, Puerto Banus, puerto Montil en eindigt in Malaga.
Leuke bemanning, heerlijk gegeten.

Houdt wel rekening dat de boot niet is gestabiliseerd, maar voor iemand zoals ik die snel last heeft van zeeziek zijn heb er geen last van gehad.
Leuke excursies gehad: Gibraltar bij de apen langs geweest en het oude stadsdeel verkend, in Puerto Banus zijn we richting Marbella gereden en hebben daar een leuke fietstocht gemaakt, langs de marina, langs de wandelboulevard en door het oude stadskern. In Montril zijn we met een busje naar Granada gereden en met een hop-on hop-off bus door Granada gereden, de binnenstad verkent.
Laatste dag Malaga, waar we in de namiddag zijn vertrokken met Vueling naar Amsterdam.

In de namiddag heerlijk aan dek met mooi weer genoten van de ondergaande zon, en gegeten in het open restaurant. Lui onderuitgezakt in de aanwezige terrasstoelen met een cocktail en een boek.  Of een leuk gesprek met je buurman of met een paar van de bemanningsleden die zorgen dat alles naar de zin gaat.

 

 

Variety Cruises is een Griekse rederij en heeft diverse aanbiedingen in diverse gebieden, Cuba, West Afrika, Canarische Eilanden, de Seychellen, Kaapverdië, Iceland en de Adriatische Zee, Griekenland.

wilt u eens wat anders dan massaal cruisen dan is Variety Cruises iets voor u. 

Cadiz

Gibraltar

Fietsen in Marbella (ligplaats Banus)

Granada binnenstad

Malaga

aan boord van Pan Orama